با پیدایش بیت کوین به عنوان اولین رمز ارز دیجیتال، شاهد رشد سریع و پذیرفته شدن صنعت کریپو در جهان هستیم. امروزه رمز ارزهای دیجیتال یکی از سرمایه های پربازده و مهم به شمار می رود. راه های کسب درآمد از ارزهای دیجیتال بسیار متنوع است. یکی از رایج ترین روش های کسب درامد از بازار رمز ارزها معامله و خرید و فروش ارز دیجیتال یا به اصطلاح ترید کردن (تریدینگ) است. در ادامه ی این مقاله به معرفی 2 روش معامله و کارمزد آنها در اکانت بایننس Binance خواهیم پرداخت، روش معاملات تریدینگ فیوچرز (Futures Trading) و معملات اسپات (Spot Trading) که یکی از مهم ترین راه های سرمایه گذاری و خرید رمز ارز های دیجیتال است می پردازیم. و کارمزد صرافی بایننس برای معاملات ترید فیوچرز (Futures Trading) و معاملات ترید اسپات (Spot Trading) را مقایسه خواهیم کرد.
فهرست مطالب
معرفی بازار معاملات و تریدینگ اسپات ( Spot Trading ) در صرافی بایننس
آسان ترین روش ثبت سفارش در صرافی های ارز های دیجیتال، اسپات (spot) تریدینگ است. در معاملات ترید اسپات افراد با توجه به نرخ فعلی بازار یا نرخ نقدی در تاریخ مشخص با هدف تحویل فوری دارایی به خرید و فروش آنی سرمایه خود می پردازند.در واقع تریدینگ اسپات spot به معامله ای گفته می شود که، کالایی که خرید شده یا فروش رفته است در زمان انجام معامله تحویل داده شود. رکن اصلی معامله اسپات، تحویل فوری کالای معامه شد است. روش تریدینگ اسپات spot در معاملات روزانه بین معمالگران بسیار روش محبوبی است، با پرداخت کمترین کارمزد به صرافی بایننس به معاملگران این امکان را می دهد تا پوزیشنهای کوتاه مدت با اسپرد پایین و بدون محدودیت زمان باز کنند.
تریدینگ اسپات ( Spot Trading ) یکی از سریع ترین راه های معامله در بازار رمز ارزهای دیجیتال است زیرا معاملات درجا تسویه می شود. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که در این نوع از معاملات فقط از صعود بازار می توانید سود بگیرید. یعنی معامله گران رمز ارزهای دیجیتال را می خرند و با افزایش قیمت و در زمان مناسب می فروشند. شما در بازار معاملاتی spot رمز ارز های دیجیتال را با پول خود خرید می کنید و فقط می توانید به اندازه نقدینگی کیف پولتان خرید کنید و نه بیشتر. این عامل باعث شده است که تریدینگ اسپات نسبتا امن تر از سایر بازار های معاملاتی باشد.
معرفی بازار معاملات و تریدینگ فیوچرز (Futures Trading) در صرافی بایننس
بازار معاملات ترید فیوچرز از سال 2018 و با شروع کار صرافی بایننس Binance فعالیت خود را آغاز کرد.بایننس در تیرید های فیوچرز Futures به کاربران این امکان را می دهد که از اهرم (Leverage) استفاده کنند. و به کمک آن پوزیشن های کوتاه مدت و بلند مدت درست کنند. این سرویس به معامله کنندگان و تریدر ها این امکان را می دهد که قیمت رمز ارزهای دیجیتال را حدس بزنند و ریسک کنند. این کار برعکس معامله در لحظه با قیمت ارز دیجیتال در آن لحظه است.
معاملات بایننس فیوچرز به طور کامل با ریسک همراه است و اهرم Futures Trading در ترید فیوچرز تا 125 برابر قابل افزایش است. این به معنی است که تریدر ها در صورت سرمایه گذاری در بایننس فیوچرز میتوانند تا 125 برابر سرمایه خود را افزایش دهند یا با همین ضریب سرمایه ی خود را از دست بدهند. اگر در ترید های فیوچرز سرمایه خود را مدیریت نکنید و از اهرم های سنگین تر استفاده کنید احتمال لیکویید شدن شما بالا می رود. برای جلوگیری از، از دست دادن سرمایه باید با آگاهی کامل وارد بازار معاملات فیوچرز شوید.
باید بدانید که در معاملات ترید فیوچرز Futures حرکت های کوچک بازار برای تریدر بسیار مهم است و از طریق آن هال می تواند کسب سود کند. همین ویژگی باعث محبوب شدن بازار ترید فیوچرز در بین تریدر ها شده است. سود و ضرر های معاملات فیوچرز بر اساس تتر یا دلار آمریکا محاسه می شود. کل موجودی ها در بایننس فیوچرز غیر از حساب کاربری عادی افراد در صرافی بایننس Binance نگهداری میشود و لازم است وثیقه ای معادل تتر برای آن در نظر گرفته شود. در معاملات فیوچرز می توان ارزهای دیجیتال مختلفی مانند بیت کوین، بیت کویت کش، لایت کوین، ریپل، اتریوم، و رمز ارز های دیگر را معامله کرد. معاملات فیوچرز به دلیل سرعت بسیار زیاد و سادگی در انجام ترید توانست نسبت به دیگر رقبای خود نظیر کراکن، plloniex و crypto بهتر عمل کند.
وریفای تضمینی بایننس
تفاوت معاملات بایننس فیوچرز (Futures) و اسپات (spot)
دانستن تفاوت معاملات بایننس فیوچرز و ترید اسپات در بازار رمز ارزهای دیجیتال به شما کمک می کند تا تصمیم گیری درستی در انتخاب روش معامله جهت کسب سود در این بازار داشته باشید. با توجه به اینکه در معاملات بایننس اسپات کالای مورد معامله در همان لحظه مبادله می شود در مقابل معاملات بایننس فیوچرز قرار می گیرد. همانطور که گفتیم در ترید فیوچرز ( Futures Trading ) خرید و فروش و معامله با پیش بینی قیمت ها در آینده انجام می شود. اما در معاملات ترید اسپات معامله به صورت حقیقی و حقوقی در همان لحظه انجام می شود. می توان گفت در معاملات فیوچرز مالیکیت حقیقی و حقوقی در زمان به پایان رسیدن زمان پیش بینی به تریدر اعطا می شود.
مطالب پیشنهادی آیا وب سایت G2G ، روش پرداخت از طریق وب مانی ( webmoney ) را پشتیبانی می کند؟
در معاملات تریدینگ فیوچرز شما برای رمز ارزهای دیجیتال قیمتی را پیش بینی میکنید و به هنگام سرررسیدن زمان مشخص شده معامله بین خریدار و فروشنده فقط مبلغ موجود در قرارداد مبادله می شود. مثلا در معاملات تردینگ اسپات با خرید بیت کوین فقط زمانی می توانید سود کنید کنید که قیمت بیت کوین بالا رود. اما در معاملات تریدینگ فیوچرز تریدر می تواند بدون توجه به نوسان قیت، حتی وقتی قیمت بیت کوین کاهش یافته از حرکت های کوتاه مدت بازار کسب سود کند. در واقع امکاتن ترید کردن و درآمد زایی در حرکت نزولی بازار هم برای کاربران فراهم است.
1- اهرم کار یا لوریچ در معاملات تریدینگ فیوچرز (Futures Trading) و معاملات تریدینگ اسپات (Spot Trading)
از دیگر تفاوت های معاملات اسپات و فیوچرز در استفاده از اهرم کار در معاملات فیوچرز Futures است. اهرم یا لوریج در معاملات اسپات قابل استفاده نیستند. اما در معاملات فیوچرز این امکان را برای تریدر ها فراهم می کند که بدون سرمایه معامله کنند. برای مثال شما اگر از اهرم دو استفاده کنید، سرمایه، سود و زیان شما دو برابر خواهد شد. و اگر از اهرم 20 استفاده کنید، سرمایه شما 20 برابر، سودتان 20 برابر و ضررتان هم 20 برابر خواهد شد. این موضوع برای تمام اهرم ها به صورت یکسان عمل می کند. در هنگام استفاده از لوریچ بخشی از سرمایه مورد نیاز توسط صرافی در اختیار شما قرارمی گیرد و بخشی از آن را نیز خودتان تامین می کنید.
2- سفارش لانگ و شورت در بازار معاملات تردینگ فیوچرز
بازار فیوچرز یک بازار دو طرفه است که در آن امکان دریافت سود از بازار در حالت پایین و یا بالا برای شما فراهم شده است. زمانی که شما در معاملات ترید فیوچرز Futures، در پوزیشن LONG روی یک ارز ترید می کنید معتقد هستید که قیمت ها افزایش پیدا خواهد کرد و به ازای هر درصد رشد قیمت، شما سود خواهید کرد. این ویژگی یکی از برتری های معاملات تریدینگ فیوچرز است. به عنوان مثال شما بیت کویت را با قیمت فعلی 60 هزار دلار می خرید و بر این باور هستید که قیمت آن تا 70 هزار دالار بالا خواهد رفت به این روش ترید حالت لانگ LONG می گویند.
اگر درست پی بینی کرده باشید، شما حدود %16.6 سود دریافت خواهید کرد. برای مثال شما ارزی مانند بیت کوین را با قیمت فعلی 60 هزار دلار خریداری می کنید و بر این باورید که قیمت آن تا 70 هزار دلار می رود را در این صورت شما حدود %16.6 سود دریافت خواهید کرد. حال با خرید 1000 دلار بیت کوین با قیمت 60 هزار دلار در صورت افزایش قیمت تا 70 هزار دلار، دارایی شما ارزشی معادل 1166 دلار خواهد داشت. دقیقا مانند معاملات تردینگ اسپات. اما استفاده از اهرم ریسک معامله ی شما را بالا می برد.
حالت دوم زمانی است که شما پس از تحلیل یک ارز احتمال می دهید قیمت آن افت کند. برای مثال احتمال میدهید قیمت بیت کوین از 60 هزار دلار به 50 هزار دلار می رسد. در این صورت شما یک پوزین شورت باز میکنید. در پوزیشن لانگ شما یک ارز دیجیتال را در نقطه پایین خریداری کرده و در نقطه بالا می فروشید. اما در معاملات تریدینگ فیوچرز به روش شورت شما یک رمز ارز دیجیتال را با قیمت بالا می خرید و با قیمت پایین می فروشید.
در حالت شورت در واقع شما بیت کوین 60 هزار دلاری که از صرافی قرض گرفته اید را می فروشید و در قیمت 50 دلار با خرید بیت کوین پول قرض گرفته از صرافی را پس می دهید. در این صورت شما حدود 20 درصد سود دریافت خواهید کرد. به طور مثال با باز کردن 1000 دلار پوزیشن ارزش دارایی شما 1200 دلار می شود. در آخر شما 1000 دلار را به صرافی بر می گردانید و 200 دلار سود کسب می کنید.
3- لیکوئید شدن Liquidation یا کال مارجین شدن در معاملات ترید فیوچرز
یکی دیگر از تفاوت های معاملات تریدینگ فیوچرز و اسپات، لیکوئید شدن در معاملات فیوچرز Futures است. زمانی که کل موجودی شما تمام شود، خطر لیکوئید شدن سرمایه ی شما را تهوید می کند و امکان دارد سرمایه خود را از دست بدهید. بهتر است بدانید لیکوئید شدن تنها در معاملات فیوچرز اتفاق می افتد و در معاملات اسپات spot خطر لیکوئید شدن سرمایه شما را تهدید نمی کند.
4- نقدینگی در بازار معاملات ترید فیوچرز (Futures Trading) و معاملات ترید اسپات (Spot Trading)
نقدینگی بالا در بازار فیوچرز از دیگر تفاوت های معاملات فیوچرز و اسپات است. معمولا بازارهای معاملات ارز دیجیتال اسپات به صورت ماهانه نقدینگی زیاد با حجم تریلیون دلاری ارائه می دهند. برای مثال بازار معاملات تریدینگ اسپات ارز بیت کوین به طور میانگین حدود دو تریلیون دلار گردش مالی دارد. نقدینگی بالا امکان انجام معاملات با سرعت را برای معامله گران فراهم می کند. زمانی که نقدینگی بازار بالا باشد ریسک کمتری دارد. بنابراین در این بازارها معامله گران کمتر دچار اشتباه می شوند. هدف اصلی معاملات فیوچرز شرط بندی روی قیمت یک دارایی است که بالا یا پایین می رود.
بنابراین در صورت پیش بینی درست سود کرده و با پیش بینی غلط دچار ضرر می شوید. در معاملات فیوچرز بیت کوین، افراد سرمایه گذار از صاحبان بیت کوین نیست و تجارت آنها بر اساس حدس و گمان قیمت بازار بیت کوین است. در معاملات تریدینگ فیوچرز Futures امکان به حداکثر رساندن سود وجود دارد، اما از آن طرف ریسک معامله آن نیز در مقایسه با معاملات ترید اسپات زیاد است. بنابراین تنها در صورتی معاملات فیوچرز می تواند برای شما سود آور باشد که دانش کافی و تکنیک های مدیریت ریسک را بدانید تا از لیکوئید شدن در امان بمانید. در ادامه تفاوت کارمزد صرافی بایننس را برای این معاملات بررسی خواهیم کرد.
مطالب پیشنهادی بازیابی اکانت مسدود شده صرافی کوکوین ( kucoin ) | برگرداندن حساب بلاک شده
صرافی رمز ارزهای دیجیتال بایننس Binance + محاسبه کارمزد صرافی بایننس Binance
بایننس اکسچنج یا همان صرافی بایننس Binance به عنوان بزرگ ترین و قدیمی ترین صرافی رمز ارزهای دیجیتال جهان شناخته می شود.که کار خود را از سال 2017 شروع کرده است، به همین دلیل صرافی بایننس خدمات و امکانات ویژه ای را در اختیار کاربران خود قرار می دهد همین موضوع باعث متمایز شدن این صرافی از دیگر صرافی های رمز ارزهای دیجیتال می شود.
بخشی از ویژگی های صرافی بایننس Binance:
- پشتیبانی از بیش از 400 رمز ارز دیجیتال
- کمتر بودن کارمزد صرافی بایننس نسبت به دیگر صرافی ها
- برای دریافت و نگهداری رمز ارزهای دیجیتال در صرافی بایننس کارمزدی دریافت نی شود.
- صرافی بایننس Binance به صورت دوره ای برای کاربران خود جایزه در نظر می گیرد.
- داشتن اپلیکین قابل نصب بر روی تلفن همراه
- در صورت استفاده از بایننس کوین تا 25 درصد تخفیف برای کاربران تعلق می گیرد.
در ادامه می خواهیم میزان کارمز تریدینگ رمز ارزهای دیجیتال صرافی بایننس را در معاملات فیوچرز و اسپات بررسی کنیم.
لینک وب سایت اصلی صرافی بایننس : https://www.binance.com/en
کارمزد صرافی بایننس Binance چگونه محاسبه میشود؟
کارمزد صرافی ارز دیجیتال، یکی از مهم ترین معیارها برای معاملهگران در بازار رمز ارزهای دیجیتال است. نرخ کارمزد در صرافی بایننس، متناسب با نوع معامله لحظهای (spot)، مارجین (Margin) و فیوچرز (Futures) است. نرخ کارمزد ثابت برای تریدهای بدون اولویت در این صرافی 0.1 از کل معاملات است. نرخ کارمزد در این صرافی بایننس برای میکرها برابر یا کمتر از تیکرها است. به دلیل اینکه سفارش دهنده با ثبت یک سفارش در دفتر سفارشات که بعدا با پذیرفتن یک تیکر به معامله ختم می شود، باعث افزای نقدینگی می شود.
BNB توکن انحصاری صرافی رمز ارزهای دیجیتال بایننس است که کمترین میزان کارمزد را دارد و در معاملات شامل 25 درصد تخفیف می شود. برای دریافت و نگهداری رمز ارز در بایننس کارمزدی دریافت نمی شود. اما در صورت داشتن واریزی باید کارمزد در نظر گرفته شده برای شبکه بلاک چین را پرداخت کنید. در زمان برداشت از والت نیز لازم است مبلغ ناچیزی را مجددا پرداخت کنید. کارمزد برداشت از حساب در بایننس Binance به دلیل رقابتی بودن دائما در حال تغییر است.
کارمزد صرافی بایننس Binance در معاملات تریدینگ اسپات (Spot Trading)
کارمزد معاملات ترید اسپات در صرافی بایننس، با توجه به مجموع معاملات در ۳۰ روز گذشته محاسبه میشود. اگر مجموع معاملات شما در صرافی بایننس با روش اسپات در مدت ۳۰ روز کمتر از ۵۰ بیت کوین باشد، تعرفه کارمزد برای تیکر و میکر با هم مساوی و برابر با ۰/۱ درصد از کل معاملات خواهد شد.
مقدار موجودی BNB | حجم معاملات بیت کوین در 30 روز |
Maker | Taker |
بیشتر مساوی با صفر | کمتر از 50 | 0.06% | 0.06% |
بیشتر مساوی با 50 | بیشتر مساوی با 50 | 0.054% | 0.06% |
تخفیف کارمزد صرافی بایننس برای معاملات اسپات
صرافی بایننس به عنوان بزرگترین صرافی رمز ارز های دیجیتال از نظر حجم معاملات، از تکنیک جذب مشتری با تخفیف به خوبی استفاده میکند. دو روش تخفیف کارمزد معاملات در صرافی بایننس برای معاملات اسپات وجود دارد.
- روش اول که رایج ترین روش است این است که صرافی بایننس Binance کد های تخفیفی در نظر می گیرد که با وارد کردن آن کد ها می توانید ازتخفیف در کارمزد بهره مند شوید.
- روش دوم که درراستای تامین منافع صرافی بایننس است، استفاده از ارز رسمی خود بایننس (BNB Coin) در معاملات است. صرافی بایننس با این تخفیف با یک تیر دو نشان را میزد. هم متری تخفیف می گیرد و هم اینکه ارز رسمی بایننس Binance به فروش می رسد.
کارمزد صرافی بایننس Binance در معاملات تریدینگ فیوچرز (Futures Trading)
کاربرانی که از سرویس معاملات بایننس فیوچرز استفاده می کنند کارمزد صرافی بایننس بسیار کمتر معادل 0.02 ایجاد کننده ها و 0.04 درصد دریافت کننده ها پرداخت می کنند. قسمت معاملات فیوچرز بایننس دو بخش USDT-margined و Coin-margined وجود دارد. هر یک از این بخشها میزان کارمزد صرافی بایننس مربوط به خود را دارند که در جدول زیر آورده شده است:
مقدار موجودی BNB | حجم معاملات بیت کوین در 30 روز | Maker | Taker |
بیشتر مساوی با صفر | کمتر از 250 بیت کوین | 0.0200% | 0.0400% |
بیشتر مساوی با 50 | بیشترمساوی با 250 بیت کوین | 0.0160% | 0.0400% |
بیشتر مساوی با 200 | بیشتر مساوی با 2500 بیت کوین | 0.0140% | 0.0350% |
بیشتر مساوی با 500 | بیشتر مساوی با 7500 بیت کوین | 0.0120% | 0.0320% |
با توجه به جدول بالا ، افرادی که از بخش USDT-margined استفاده میکنند باید مقدار 0.02 درصد به عنوان کارمزد میکر و 0.04 درصد به عنوان کارمزد تیکر پرداخت کنند.
کلام آخر
در این مقاله با مفهوم معاملات ترید اسپات (spot) و ترید فیوچرز (Futures) نحوه کارکرد آن در بازار ارزهای دیجیتال آشنا شدیم. همچنین تفاوت Spot Trading و Futures Trading را متوجه شدیم. معاملات فیوچرز و اسپات یکی از ابزارهای مورد علاقه تریدرها در بازار رمز ارزهای دیجیتال است. در بازار ترید فیوچرز ریسک نسبتا بالایی دارد و استفاده از لوریج در این معاملات همانطور که مقدار سود را چند برابر خواهد کرد، میزان ضرر تریدر را نیز افزایش می دهد. و همچنین با بیانی ساده و به دور از اصطلاحات علمی و تخصصی، نحوه ی محاسبه ی کارمزد این معاملات در صرافی بایننس Binance را بررسی کردیم.
بزرگترین حجم معاملات در بسترهای معاملاتی، متعلق به صرافی بایننس است اما کاربران ایرانی به دلیل محدودیت هایی که دارند نمی توانند از پرداخت های ارزی بین المللی بهره ببرند. و برای استفاده از بایننس Binance حتما باید از وریفای پلاس بایننس استفاده کنید. تا بتوانید با آی پی های خارجی به این وب سایت متصل شوید و احتمال بلوکه شدن دارایی های خود را کاهش دهید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر و وریفای حساب بایننس می توانید با تیم پشتیبانی تلماتو در تماس باشید.
خدمات مشابه
- ۰۲/۰۳/۱۳